Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Annoncer

Kære annoncør

NYHED 2016: lokale golfnyheder fra ca. 190 golfklubber i hele Danmark.

Se: www.golfidag.dk

Vi har siden starten i 2011 udviklet lokalaviser på nettet, som i dag er mellem Nordjyllands førende nyhedsmedier på nettet og matcher de moderne krav til nyhedsformidling.

Fjordavisen.nu

Roldskovavisen.nu

Aalborgidag.dk

Golfidag.dk

Hver dag kommer tusindvis af læsere forbi aviserne, for at holde sig orienteret om de væsentligste lokale nyheder og gode tilbud fra områdes forretninger.

Et flertal af vores læsere er bosat i området mellem Mariagerfjord og Limfjorden.

En anden stor gruppe er folk med tilknytning til området som i dag er bosat uden for området. Dertil kommer de mange turister, som søger information om ferietilbud.

Når du vælger at annoncere på vores aviser er du sikret eksponering i en lødig og seriøs lokalavis, præsenteret i et brugervenligt univers. Med mellem 15-25.000 besøg dagligt, og over 40.000 forskellige brugere hver måned, kan vi tilbyde en solid eksponering samt lave priser.

Aviserne giver dig muligheden for effektiv annoncering i flere bannerstørrelser, bannerannoncer virker dragende og får læseren til at klikke sig videre på annoncens hjemmeside - hvilket betyder flere potentielle kunder.

Der er mange muligheder for at blive vist med en bannerannonce - uanset om du ønsker at promovere et bestemt produkt eller kampagne, eller du ønsker at læseren skal huske dit navn og logo.

I forbindelse med avisernes udvikling, har vi bevist at vi formår at imødekomme vores målgruppes interesser for lokale nyheder og reklamer, som vil blive formidlet hurtigt og effektiv.

Ønsker du at høre mere om annoncemulighederne på vore aviser beder vi dig kontakte os. Vi vil gøre os umage for at imødekomme dine ønsker.

Kontakt venligst:

Klaus Hansen

på tlf: 40 37 23 75 mail: klaus@maggo.dk

Udgiver:

Klaus Hansen

Klone Medie

Klarelunde 26

DK-9510 Arden

E-mail: Klaus@klone.dk

CVR: 32295592

Fjordavisen.nu benytter Google Analytics til trafikmåling. Det betyder, at trafikken på Fjordavisen.nu opgøres efter internationale retningslinjer for trafikmåling på Internettet. Dette sikrer et ensartet grundlag for sammenligning af trafik.

 

 

Print siden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Tour-Leaderboard - Europa - USA


Danske-Int. nyheder og ranglister
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld