Del på Facebook   Print siden  

Pas på ryggen, brug en el-golfvogn

Golf og Helbredet
Tirsdag 31. januar 2017 kl. 17:44

Pas på ryggen, brug en el-golfvogn

.

Hos Kronjysk Golf forhandler vi golfvogne i en god og stærk kvalitet. Vores varemærke er Krone golfvogne. Sortimentet er nøje udvalgt, så vi altid kan opfylde dine ønsker og behov. Vi udvikler løbende nye modeller.

Vi har mange varianter af golfvogne: Med bremser, fjernbetjening, memory og 10-20-30 meter. 1 motor eller 2 motorer. En golfvogn er ikke bare en golfvogn. Den skal være tilpasset dit behov og det giver vi gerne rådgivning i.

Farverne på vores golfvogne er sort, sølv eller hvid. Vores Krone S1/S2/S2R golfvogne er med stafferinger, som fåes i mange forskellige farver. Vores spritnye model X4 er en stålvogn - yderst elegant.

Krone golfvognene er svejset sammen, så der er et minimum af sammenskruede dele. Dette gør samtidig, at golfvognen ikke bliver ledløs.

Golfvognen model X2/X2R er modulopbygget, hvilket gør det let at udskifte en del, hvis den skulle blive beskadiget.

Vi har altid reservedele på lager til alle vores modeller. Disse kan købes i webbutikken

Vi har eget værksted, hvor vi også reparerer golfvogne, hvis uheldet er ude. Dette kan ske fra dag til dag. Ring gerne og bestil tid.

Til alle vores golfvogne kan der tilkøbes scorekortholder, paraplyholder, sæde og kopholder, som designmæssigt passer til KRONE golfvognene.


Vores vogne leveres med lithium batterier. Fordelen med et lithium batteri er længere levetid på batteriet og golfvognen, da den ikke belastes så hårdt ved den mindre vægt. Derudover har lithium batteriet en hurtigere opladning, er let og handy samt giver mindre belastning ned af bakkerne og mindre energi opad bakkerne. Vægten på et lithium batteriet er kun 2-3 kg.

Din golfvogn vil blive efterset og afprøvet inden salg. Dansk brugsvejledning medfølger på netop den golfvogn du vælger. Denne SKAL læses inden ibrugtagning af golfvognen.

Især brugsvejledning til batteriet er VIGTIGT, da garantien afhænger af, at man har behandlet batteriet rigtigt.

Vores golfvogne er CE mærket, hvilket er din garanti for at golfvognene overholder den europæiske EU-lovgivning/standard.

Du finder vores brugsanvisninger på vores golfvogne her

Vi reparerer også golfvogne af andre mærker. Få mere information herom

Kronjysk Golf er en af Danmark førende leverandør i el-golfvogne. Husk vi giver fuld 2 års garanti, samt 14 dages prøvetid. Så har du altid god tid til at prøve netop din golfvogn.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik og få en snak og afprøve en golfvogn. Og se vores sortiment i de forskellige modeller.Vi bor I Langå 7 km Randers Golfklub.Et udvalgt sortiment af Krone golfvognene forhandles hos Sebber Kloster Proshop samt Brink Golf i Næstved.


© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Spred budskabet - Forside

- Læs golfidag og vind et weekendophold for 2. - Forside

- 60.000 årlige golfskader - Forside

- Johnny Madsen & John Daly i duet – Både på banen og på scenen - Forside

- Pas på ryggen, brug en el-golfvogn - Golf og Helbredet

- Nanna Koerstz Madsen blev bedste danske golfspiller ved OL - Dansk Golf Union

- Fire golfspillere klar til medaljekamp ved OL i Rio - dansk Golf Union

- Imponerende dansk EM-indsats gav to medaljer - Forside

- Ambassadører for golfsporten udnævnt - Forside

- Læs golfidag og vind et weekendophold for 2. - Region Danmark

- Læs golfidag og vind et weekendophold for 2. - Forside

- Læs golfidag og vind et weekendophold for 2. - ForsideNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld