Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Del på Facebook   Print siden  

Varde-dreng scorer hattrick

Varde Golfklub
Mandag 30. maj 2016 kl. 11:33

Varde-dreng scorer hattrick
Nikolaj Viuff - vinder af Varderama Open 2016 (Foto: Britta Pedersen)


.
Den 23-årige Nikolaj Viuff vandt for 3. gang ranglisteturneringen VARDERAMA OPEN blandt 77 dygtige amatører og pro’er fra hele landet. Finalen stod mellem Nikolaj Viuff og Morten Lykkegaard, hvor sidstnævnte måtte se sig slået på hul 18 i en meget tæt dyst.

Jeg er bare så glad og stolt. Efter en knæoperation i efteråret er formen ikke helt på højde med tidligere, så derfor er glæden endnu større. Jeg havde regnet med at klare mig godt, men det var svær opgave, fortæller Nikolaj Viuff.

Der blev spillet rigtig meget god golf. Vi har knoklet for at få banen sat op til spitzen-klasse, udtaler chefgreenkeeper Thomas Bruun, som kan fryde sig over de mange roser, banen har fået fra gæstespillerne.
Rigtig mange af klubbens egne medlemmer valgte at følge førerbolden om søndagen, og de blev ikke skuffet. Morten Lykkegaard, som faktisk er medlem i Varde Golfklub, men spiller for Kolding Golfklub, var i tæt kamp med Nikolaj Viuff. Sidstnævnte er medlem i Varde Golfklub og samtidig klubbens hårdtarbejdende trænerelev hos GOLFSTORE Varde. Jeg er glad for at arbejde i klubben. Vi har mange glade medlemmer og mange gode udfordringer med undervisning af nye og etablerede golfspillere både fra Varde og omkringliggende golfklubber
Der blev skudt en masse birdies og mange tilskuere fik øjnene op for hvor langt - og præcist - en golfbold kan slås. På de sidste ni huller bølgede det frem og tilbage med føringen imellem Morten og Nikolaj. På sidste hul var Morten 1 slag foran og er ekstremt uheldig, da bolden på hans teeslag på 18. hul ikke lod sig finde. Det resulterede i en uheldig dobbelt-bogey, og da Nikolaj redder en par - efter et drop med straf - ender sejren til Nikolaj med sølle 1 slag. Vinderscoren var -9, hvilket må siges at være TV-golf.
VARDERAMA OPEN er et godt udstillingsvindue for Varde Golfklub, da spillere og caddies udbreder kvaliteten af banen til hele Danmark. Det er vores mål, at få banen sat tip-top op til en sådan turnering - og det har vores dygtige greenkeepere - igen - formået. Det skal gerne resultere i et godt omdømme, som gør at endnu flere gæster kommer til Varde Golfklub, udtaler formand Dan B. Larsen
© Copyright 2020 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Bronze til Rikke - Varde Golfklub

- Golfturnering til fordel for de Danske Hospitals Klovne. - Varde Golfklub

- Turnering for danske hospitalsklovne - Varde Golfklub

- Sæsonafslutning i Benniksgaard Golfklub - Benniksgaard Golfklub

- Talenterne i Varde Golfklub stormer derudaf - Varde Golfklub

- Company Day afholdt i strålende solskin - Kaj Lykke Golfklub

- Varde Golfklub spiller med i toppen af deres puljer - Varde Golfklub

- Varde-dreng scorer hattrick - Varde Golfklub

- Venskabsmatch med Golf Club an der Schlei - Benniksgaard Golfklub

- Seniorafdeling deltager i Regions golf - Benniksgaard Golfklub

- Elite resultater - Sønderborg Golfklub

- Banestatus - Vejen Golfklub

Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Tour-Leaderboard - Europa - USA


Danske-Int. nyheder og ranglister
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld