Del på Facebook   Print siden  

Årets første Hole-in-One i Rold Skov Golfklub

Rold Skov golfklub
Lørdag 22. april 2017 kl. 06:35

Årets første Hole-in-One i Rold Skov Golfklub

.
Påskedag blev den helt store dag for Martin Scheurer. Han var som så ofte før ude at spille på det allerede forårsgrønne baneanlæg i Rold Skov Golfklub sammen med to venner, Michael Sandersen og Hans Henrik Kragh.
Indtil hul 8 havde Martin spillet middelmådigt – altså ikke noget at prale af eller at skrive hjem om, men så indtraf det perfekte slag på hul 8. Der var 116-117 meter til flaget, der var medvind og Martin valgte at slå med sit 9-jern. Perfekt valg!
Bolden gik i hul – dog uden at Martin kunne se det fra hvor han stod, men han var ikke i tvivl om at slaget var godt efter Michaels og Hans Henriks jubelscener.
De tre herrer fortsatte runden, og Martin fortæller, at hans indspil efter hul 8 bare lige sad i skabet og han fik hele 34 points for runden. Et flot resultat efter ’forstyrrelsen’ på hul 8!
Martin fortæller, at han nu har spillet golf i 20 år – uden nogen Hole-in-One. Men på hans sidste runde i 2016, hvor han spillede på Volstrups bane, sluttede han året af med en Hole-in-One. Og her i 2017 startede han året med endnu en Hole-in-One. Klubben ser med spænding frem til, hvad han nu går og pønser på!
Der var dog lidt malurt i bægeret: Martin havde lige taget en hel ny Callaway-bold i brug – den måtte han modstræbende aflevere til opsætning på Hole-in-One tavlen.

Foto: I klubhuset blev Martin behørigt fejret, hvor Lars Kold-Hansen overrakte Martin Scheurer en flaske whisky fra klubben for den flotte præstation

© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Golfens Dag og match samtidig blev en succes - Hobro Golfklub

- Pink Cup – golf med mening - Mariagerfjord Golfklub

- Golfens Dag - Hobro Golfklub

- Årets første Hole-in-One i Rold Skov Golfklub - Rold Skov golfklub

- Himmerland Golf & Spa Resort modtager fornem hæder - Himmerland Golf og Spa Resort

- Årets sidste golfmatch - mariaferfjord Golfklub

- Jonas udtaget til DGU`s udviklingstrup - Mariagerfjord Golfklub

- Uheldige helte måtte vinke farvel til ny bil - Hobro Golfklub

- Hobro Golfklub har afviklet årets sidste match - Hobro Golfklub

- Løvfaldsmatch 2016 i Mariagerfjord Golfklub - Mariagerfjord Golfklub

- Det umulige er sket - Hobro Golfklub

- Hulspilsfinalen 2016 - Mariagerfjord GolfklubNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld