Del på Facebook   Print siden  

Søren Hansen bliver PGA træner

Golf Erhverv
Tirsdag 22. november 2016 kl. 09:00

Søren Hansen bliver PGA træner

.
Efter en lang og glorværdig karriere der har budt på 3 Europa Tour sejre, deltagelse i Ryder Cup på Valhalla i 2008, flere top 10 placeringer i Majors og mere end 60 top 10 resultater på Europa Touren, har Søren Hansen valgt at arbejde videre med golfen som træner og talentudvikler.

Søren Hansen har gennem hele sin karriere søgt og erhvervet sig viden omkring svinget og golfsportens udvikling. Han har bl.a. deltaget i kurser med Mac O’Grady, Dave Stockton og Phil Kenyon. Trænet og suget viden til sig hos Butch Harmon og i en længere periode efterfølgende blevet fulgt af hans søn Claude Harmon III. Søren har ligeledes på Touren i en 5 års periode arbejdet med Europas mest succesfulde træner Pete Cowen.

Søren Hansen var tidligere i år med på Dansk Golf Unions træningslejr for juniorlandsholds trupperne. På denne tur blev Søren Hansen bekræftet i, at han også gerne vil arbejde med talentudvikling. ”Jeg ønsker ikke at gøre noget halvt og mener, at det eneste rigtige er, at erhverve mig noget mere viden gennem PGA træneruddannelsen,” siger

Søren Hansen og supplerer, ”efter knapt 20 år som fast spiller på Europa Touren, brænder jeg for at give tilbage til sporten og være med til at få golfen til at vokse. Jeg ønsker at give alle uanset alder, egenskaber og niveau muligheden for at udvikle sig og få glade og store oplevelser på golfbanen”.
Søren Hansen kontaktede derfor PGA of Denmark og Dansk Golf Union, der sammen står for PGA træner uddannelsen i Danmark, som rangerer blandt de højeste i Europa.

Hos PGA of Denmark er man glade for, at Søren Hansen fremadrettet ønsker at dele ud af sin store viden og unikke erfaring. ”Vi er stolte over, at Søren Hansen ønsker at få vores træneruddannelse og dermed blåstempler den store viden og det arbejde, som PGA pro’erne lægger i klubberne til dagligt,” udtaler formand for PGA of Denmark Marcus Brown.
Søren Hansen er blevet testet grundigt på sin viden, inden han blev optaget på uddannelsen. ”Han viste en meget stor indsigt og viden omkring golfsvinget. Vi har derfor skræddersyet et uddannelsesforløb til Søren, der bevirker, at han deltager i alle golf- og undervisningsrelaterede fag på lige fod med de andre PGA træner elever, hvilket også betyder, at han skal bestå samtlige fag for at få sin PGA træner uddannelse”, fortæller Marcus Brown.

Hos Dansk Golf Union er man også godt tilfredse med, at Søren Hansen ønsker at få mere viden via PGA træner uddannelsen. ”Det er godt for dansk golf, at Søren Hansen ønsker at hjælpe unge spillere med deres videre udvikling. Søren har haft en meget flot karriere, og han kan virkelig være med til at inspirere og udvikle unge spillere til at træne bedre og til at opnå resultater. Vi er derfor meget glade for, at Søren Hansen ønsker at få en af Europas bedste træner uddannelser”, siger Direktør i Dansk Golf Union Morten Backhausen.


© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Søren Hansen bliver PGA træner - Golf Erhverv

- PGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore - Golf ErhvervNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld