Del på Facebook   Print siden  

PGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore

Golf Erhverv
Torsdag 3. november 2016 kl. 06:07

PGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore

.
PGA of Denmark og Golfstore har forlænget deres samarbejdsaftale. Med den nye aftale fortsætter Golfstore som Partner.
Aftalen betyder at shopkæden fortsat indgår som partner og er med til at styrke efteruddannelse af medlemmerne, fortsætter som PGA’s officielle retailpartner og medsponsor for klubproernes DM.

Det er vigtigt for såvel PGA som Golfstore, at de danske golftrænere løbende videreuddanner og dygtiggør sig.

De danske trænere har gennemgået en af Europas bedste træner uddannelser. De spiller en central rolle i klubberne, hvor de med deres store viden er en vigtig del af medlemsrekruttering og medlemsfastholdelse. Aftalen med Golfstore betyder at PGA of Denmark kan styrke medlemmernes faglighed samt fastholde deres eget engagement i spillet.

”Vi er meget glade for den nye aftale. Golfstore er en professionel kæde som er drevet af tidligere PGA medlemmer, som alle kender til værdierne i golfen. Golfstore er en af de største golfindkøbskæder i Europa, og med det fortsatte samarbejde har PGA mulighed for at tiltrække udenlandske top undervisere til at videreuddanne sin medlemmer.” siger Marcus Brown, formand for PGA of Denmark.

Også Lars Thonning, der er VD for Golfstore, er glad for aftalen:

”Vi er meget glade for fortsætte som partner for PGA of Denmark. Vi tror aftalen bliver en fordel for all PGA medlemmer, og ikke kun dem, der driver shop. Vi er stolte over, at være med til at sikre at de danske klubproer får mulighed for ekstra uddannelse og en forbedret konkurrencekraft, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde,” siger han.

Golfstore blev stiftet i 1973 af 30 professionelle golftrænere, og findes i dag udover i Danmark og Sverige, også i Norge, Tyskland, Holland og Østrig.

Med venlig hilsen
Steffen Jacobsen
PGA of Denmark

© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Søren Hansen bliver PGA træner - Golf Erhverv

- PGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore - Golf ErhvervNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld