Del på Facebook   Print siden  

Det umulige er sket

Hobro Golfklub
Fredag 7. oktober 2016 kl. 06:50

Det umulige er sket

.
Det er lykkedes hele to golfspillere at få bolden i hul ved hjælp fra kun ét slag på Hobro Golfklubs udfordrende hul 14, og derfor skal de to nu dyste indbyrdes om retten til at forsøge at vinde en helt ny bil

I de seks år Hobros Hole In One Konkurrence har været afholdt, er det endnu ikke lykkes nogen at vinde den bil, som har været udloddet til spilleren, som formår at lave både en Hole In One og senere lave et fejlfrit put på hul 14. Én har været tæt på, og dét er dét.

Og nu er det nær-umulige sket. I år har hele to golfspillere formået at lave en hole in one på det svære Hul 14 på Hobro Golfklubs golfbane. Det er amatørspillerne Claus Sivers og Thomas Holm Jensen, som har været heldige, eller måske bare gode, til at få bolden i hul 14 med kun ét slag.

Glæder sig til endelig at kunne forære en bil væk
I klubben er man begejstrede for endelig at få mulighed for at forære en bil væk til en heldig spiller.
- Det tror jeg egentligt også vores sponsor i konkurrencen, Jan’s Auto, er, siger John Astrup fra Hobro Golfklubs Sponsor- og markedsføringsudvalg, og fortsætter;
- I den tid golfklubben og banen har eksisteret, er det kun lykkedes fem spillere at lave en hole in one. To inden vi begyndte at afholde konkurrencen, én for et par år siden og altså, og helt uhørt, to i år.
- Og konkurrencen er jo ikke slut endnu, den løber frem til 30. oktober - dagen for vores afslutningsmatch i klubben, så der er stadig chance for yderligere hole-in-ones, siger Jens Spanggaard, ligeledes fra Hobro Golfklubs Sponsor- og markedsføringsudvalg, og gør herefter opmærksom på, at konkurrencen er åben for alle, ikke kun medlemmer af Hobro Golfklub.

Hul 14 er ikke for børn
Den 30. oktober skal de to spillere dyste indbyrdes om, hvem der har det bedste put. Det vil ske foran Hobro Golfklubs klubhus. Vinderen af denne dyst får herefter æren af at forsøge at putte sig til en bil på Hul 14. Og der venter noget af en udfordring. For at få bolden i hul på Hul 14 er ikke den letteste opgave i verden.
- Det er måske det mest udfordrende par 3-chul på hele banen. Det er omringet af bunkere og der er vand til den ene side. De to spillere har da derfor også lov til at træne alt det de vil i dagene op til de kan putte sig til en bil, forklarer John Astrup.

Foto:
Hul 14 set fra drone perspektiv.
6 bunkers og sø er forhindringerne som de 2 hole in one spillere kom forbi i 1 slag.© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Golfens Dag og match samtidig blev en succes - Hobro Golfklub

- Pink Cup – golf med mening - Mariagerfjord Golfklub

- Golfens Dag - Hobro Golfklub

- Årets første Hole-in-One i Rold Skov Golfklub - Rold Skov golfklub

- Himmerland Golf & Spa Resort modtager fornem hæder - Himmerland Golf og Spa Resort

- Årets sidste golfmatch - mariaferfjord Golfklub

- Jonas udtaget til DGU`s udviklingstrup - Mariagerfjord Golfklub

- Uheldige helte måtte vinke farvel til ny bil - Hobro Golfklub

- Hobro Golfklub har afviklet årets sidste match - Hobro Golfklub

- Løvfaldsmatch 2016 i Mariagerfjord Golfklub - Mariagerfjord Golfklub

- Det umulige er sket - Hobro Golfklub

- Hulspilsfinalen 2016 - Mariagerfjord GolfklubNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld