Del på Facebook   Print siden  

Fantastiske scores på smuk førstedag

made in Denmnark
Fredag 26. august 2016 kl. 06:10

Fantastiske scores på smuk førstedag

.
En vindstille og solrig dag på Himmerland Golf & Spa Resort førte gode scores med sig på første runde. I lang tid så det ud til, at Made in Denmark ovenpå torsdag skulle ledes af to tangeringer af banerekorden. Belgiske Thomas Pieters og svenske Joakim Lagerberg kom begge ind med 62’ere og sluttede ni under par.

Men så kom Tom Lewis ud til eftermiddag. Efter 13 huller var briten hele 12 under par, og det lignede i lang tid den første 59’er i European Tours historie. Men efter tre bogeys derfra måtte han nøjes med at tangere banerekorden sammen med de to førnævnte.

Made in Denmark-debutanten Jeff Winther sluttede tre under par, hvilket placerer ham sammen med Søren Kjeldsen som bedste dansker. Den olympiske golfspiller lå længe til at ende et par slag bedre, men bogeys på de sidste to huller forhindrede det.

-De første 16 huller spiller jeg godt, selvom jeg slutter løst. Jeg synes faktisk, jeg spiller en anelse bedre, end jeg har spillet på det seneste, siger Kjeldsen.

Thomas Bjørn var langt hen ad vejen skidt kørende. Efter 11 huller var Ryder Cup-vicekaptajnen fire over par, men efter en god slutspurt endte han én over par. Her finder vi også Made in Denmark-debutanten Sebastian Cappelen, der til dagligt huserer på den amerikanske Web.com Tour.

En af de unikke scores på dagen blev Andy Sullivans. En runde uden de store fejl – eller triumfer – endte med 18 pars. Svenske Robert Karlsson havde til gengæld en triumf af de helt store, da han lavede turningens første hole-in-one. Det skete på ikoniske Himmerland Hill – hul 16.

Se stillingen ved Made in Denmark her.

Foto: Getty Images


© Copyright 2022 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- seneste nyt fra Made in Denmark - made in Denmnark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - Made In Denmark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - Made In Denmark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - Made In Denmark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - Made In Denmark

- BREAKING! Thomas Bjørn Ryder Cup Kaptajn 2018 - made in Denmnark

- Billetsalget til Made in Denmark 2017 åbner - made in Denmnark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - made in Denmnark

- Nyt fra Made in Denmark - Made In Denmark

- Seneste nyt fra Made in Denmark - made in Denmnark

- Fik du set Bjørn og Clarke sætte strøm til Olesen, Kjeldsen, Lucas og MØM? - made in Denmnark

- Made in Denmark og KidsAid rejser 300.000 kroner til syge børn - made in DenmnarkNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld